Sunday, 28 August 2011

RAYE?

Assalamualaikum..

Dah lame dah tak update kan.. Tak de cite la nak story mory.. Rasenye kali ni nak cite pasal raye.. Tahun ni macam tak best je raye kan.. Dah la cuti seminggu je.. Mane cukup dong.. Dan yang paling tak best sekali, sebelum cuti lecturer ade bagi esemen.. Tarikh submit die tak nak cepat pulak kan.. Baru nak dapat mood raye, langsung dah tak de dah.. Cube la bekompromi sikit.. Naik cuti pulak tu nak anta.. Bile mase nye beb nak buat.. *sebenarnye sekarang pun boleh buat kan Mardhiah?? Sibuk pulak kau nak update blog bagai* :p .. Sebenarnye nak buat esemen ni kena ade mood yang bagus.. Baru lah hasil kerje tu berkualiti... Kan.. Kan.. Huhu.. Yeah! Malas.. Malas.. Malas.. 

Yang citer lain pulak, raye tak best sebab mak dengan ayah nak pegi Jordan raye ke5 ni.. Huuuuuhuuuuuu.. Sentap.. Dah la kena tinggal sebulan.. Mane boleh.. Nak ikut jugakkkk.. Mane la aku nak merempat sebulan ni.. Sodih weii.. Cube la kau bayangkan.. Dah la jauh lak tu.. Kot dokek  tu, boleh gak datang kan.. Mak ayah pegi sane sebab tahun melawat Jordan.. Ehh.. Bukan.. Bukan.. Nak lawat Kak Long dengan Abang Amin jer.. Tapi kalau aku jadi diorang, mesti la sedih.. Nak balik raye tak mampu pulak nak bayar duit flight tiap tahun.. *padahal baru pegi tahun lepas*.. Tak nak mahal pulak kan tiket balik Malaysia nye.. Ahhhh.. Patutnye dapat jalan-jalan raye umah orang sambil kumpul duit.. Ape-ape pun, tak kisah la.. Yang penting mak ayah selamat pegi & balik sini.. Series sebak.. :(


Ok lah.. Sampai sini je kot citer nyer.. Lepas raye aku update balik.. Tu pun kalau rajin.. Baik aku buat esemen dari mengadap menatang ni.. Huh!

maaf zahir batin :)

p/s: Salam Lebaran..

"JIKA AKU JATUH CINTA"

video

p/s: untuk si bakal suami ^_^v